Singuratate fara inger

Personaj masculin nr. 1. Inteligenta, agilitate mentală, responsabilitate, stabilitate, persoana de incredere, desi zgomotoasa, exploziva, extrem de posesiva, deloc interesata de latura spirituala a vietii, tiranica, obositoare…Relatia cu el, ca mersul pe o carare plina de hartoape.
Personaj masculin nr. 2. Cantitate neuronala redusa, infantilism agasant, iresponsabilitate, instabilitate absoluta, efemeritate, comoditate extrema, lenevie, apatie; tacere, suavitate, posesivitate nula, tandrete, oarece interes pentru inalt…Relatia cu el, ca mersul pe sarma. Poti oricand sa cazi si sa-ti frangi gatul.
Personaj feminin nr. 3. Atingere a concretului, dar si deschidere spre zari, dor de stabilitate si de tandrete, de bucurii simple, de zambete, de liniste in suflet si-n priviri.
Personaj masculin nr. 4. Intransigenta, ascetism, intalnirea-i a unuia cu el insusi, implinirea vine doar din interior, dezamagirea-i fireasca atunci cand astepti ca vidul in plin sa se transforme in afara.
Personaj masculin nr. 5. Inteligenta, tandrete, bunatate, relativa stabilitate, neinteresat de inalt, bine ancorat in real, deloc posesiv, cu traume acceptabil digerate, pus la incercari brutale de catre destin, nefericit insotit pe veci.

Suflete raspandite prin lume, separate de cativa m sau de mii de km, cautand confuze o fericire ce nu se arata, umbland intristate pe intortocheate cai afective; entitati minore azvarlite intr-un univers nemarginit. Singuratate fara inger.

4 răspunsuri to “Singuratate fara inger”

  1. OFZ Says:

    Ce horoscop amar si mult prea adevarat ai zugravit. Entitati minore intr-un univers nemarginit, exact asta suntem..

  2. Carmen Nicolas Says:

    Cu adevarat niciodata nu suntem singure, chiar si-n cele mai amare experiente ale noastre, scumpa Alma. Un adevar experimentat de miliardele de Sfinti de dinaintea noastra si pe insami propria „piele”, care-nseamna propriu-mi suflet, ganduri ale mele, viata mea. Semnez cu propria-mi viata: nu suntem niciodata singure!!!
    Doar noi, uneori, in disperarea noastra imensa (de care e bine sa nu ne lasam in Veci dominate~coplesite), credem acest lucru. Insa ADEVARUL e-ntotdeauna exact pe dos. 🙂 In Veci!!! 🙂 Spre destinderea noastra si-naltarea noastra eterna catre El. 🙂 Incat: capul sus!!! El ne sta mereu alaturi, cu-ntreaga Sa armata de Ingeri. Numai noi sa-i vrem. Numa’ noi sa-I acceptam. Clipa de clipa. 🙂
    (cu Primavara care sta sa-nmugureasca pe fiecare ram, te-mbratisez puternic! 🙂 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: