Suflete alese

Michael Newton, psiholog specializat in studierea sufletului pe parcursul perioadei de trecere de la o reincarnare la alta, afirma in cartea sa „Viata dintre vieti” ca de-a lungul experientei sale cu mii de pacienti a intalnit doar foarte putine suflete avansate. Descrie cazul unei asistente medicale care lucra cu persoane dependente de droguri si care se facea remarcata prin umilinta, generozitatea si rabdarea cu care se ocupa de bolnavi.

Saptamana trecuta am avut norocul de a urmari la televizor marturia suprinzatoare a unei astfel de fiinte. Se numeste María Eugenia Sánchez, are 32 de ani si este din Insulele Canare; dupa o vizita turistica in Iordania a decis sa renunte la toate comoditatile din Las Palmas si sa ia totul de la capat undeva langa Petra. S-a casatorit cu un beduin, este insarcinata in opt luni, locuieste intr-un cort din piele de capra si marturiseste zambind ca: „Fericirea inseamna sa-ti gasesti calea, iar eu mi-am gasit-o”. Din banii castigati prin vanzarea produselor de artizanat isi opreste doar suma necesara pentru a cumpara alimente. Doneaza restul celor mai saraci din sat. S-a integrat cu usurinta, se bucura de tot ceea ce o inconjoara, da si primeste cu inima deschisa, invata, absoarbe senzatii, idei, obiceiuri, sentimente, creeaza si infloreste minunat sub soarele torid al Iordaniei.

Din aceeasi familie de suflete alese face parte si preotul Pablo Domínguez Prieto, doctor in Filosofie si decan al unei facultati de Teologie,  despre care inspiratul regizor Juan Manuel Cotelo a realizat recent un film documentar. Pablo Domínguez traia pentru ceilalti, percepea cu intensitate prezenta divina din el si din univers, era modest, smerit, autentic. A murit la 42 de ani, in februarie 2009, intr-un accident pe muntele Moncayo. Ultimele cuvinte spuse familiei au fost: „ Am ajuns la varf”. Acea culme insa l-a dus pentru vesnicie spre inalt.

Astfel de suflete distinse coboara din cand in cand printre noi pentru a ne lumina si pentru a ne aduce speranta implinirii. Ne stau in preajma, ne alina si ne ghideaza cu suavitate catre noi insine.

2 răspunsuri to “Suflete alese”

  1. MR Says:

    Sunt tare frumoase vorbele si gandurile tale. Nu putem decat sa fim recunoscatori acestor suflete si celui care le-a trimis printre noi.

    • almaalma Says:

      Suntem energie si cred ca depinde doar de noi sa urcam sau sa coboram nivelul propriei noastre vibratii. In functie de unde ne situam intr-un anumit moment dam peste suavitate intrupata sau peste lacrimi si asprime.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: