Lumina la varf

Suntem energie, lumina, vibratie. La apus, plimbandu-ma printre arbori desfrunziti, am observat ca mai aveau inca varfurile scaldate in ultimele raze ale soarelui, in timp ce tulpinile erau cufundate deja intr-o umbra deasa. Si am inteles ca cu cat ne inaltam mai mult catre alte sfere, cu atat suntem mai feriti de obscuritate, de ganduri si de sentimente potrivnice, ale noastre sau ale altora, care sa ne intineze puritatea esentiala. Nu-i insa deloc usor sa ne mentinem atenti si ancorati in frecvente subtile. Avem nevoie de vointa ferma si de perseverenta pentru a ne fixa mental si emotional in certitudinea absoluta ca pe culmi ne aflam mult mai in siguranta decat la nivelul aspru, toxic si periculos pe care ne miscam zilnic din inertie si lene. Dar, in plin zbor, sa nu uitam totusi de contactul fudamental cu ” Pachamama”, de infigerea adanca a radacinilor in trupul fertil si generos al pamantului.

4 răspunsuri to “Lumina la varf”

 1. OFZ Says:

  Ai dreptate. Traim ancorati in pamantul fertil visand la culmi inalte. Suntem legati de conditia umana, muritoare si murdara, dar avem aripi sa zburam prin spiritualitate si cunoastere. Suntem bogati, oare o stim?

  • almaalma Says:

   Cred ca am coborat pe pamant stiind cat suntem de bogati, numai ca intre timp ne-am lasat prinsi de lucrurile urgente si superficiale, le-am ignorat pe cele importante, ne-am luat cu mersul grabit catre niciunde si am uitat de aripi.

 2. OFZ Says:

  Imi vreau aripile inapoi. Le caut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: